Algemene elektriciteit

Je elektrische installatie of parlofoon proper en professioneel laten installeren? Een dringende herstelling van defecte schakelaars? Je huis automatiseren met een handig domoticasysteem? 

Nieuwbouw, renovatie, herstellingen of onderhoud: Batos zet elke dag met passie en precisie de schouders onder jouw elektriciteitswerken. 

Je rechterhand voor algemene elektriciteit 

Batos is gespecialiseerd in grote en kleine elektriciteitswerken bij jou thuis. Of het nu gaat om een plotse kortsluiting, een acute reparatie of een gloednieuwe elektrische installatie, … Wij luisteren naar je wensen, tekenen een plan uit en voeren de elektriciteitswerken efficiënt en nauwkeurig uit. Vlot én veilig, van eerste advies tot piekfijne aansluiting en keuring.

Domotica in huis 

Meer comfort in je eigen woning? Met een domoticasysteem bedien je je verwarming, alarm, verlichting of verduistering met slechts één druk op de knop. Om je te verzekeren van de beste service en nieuwste software updates, slaat Batos de handen in elkaar met Teletask. Resultaat? Een domoticasysteem met een gebruiksvriendelijke, centrale aansturing én perfect op maat van je woning.

Algemene elektriciteitswerken of domotica bij je thuis?

Algemene elektriciteit

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x